avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salariul femeie de serviciu scara bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariul femeie de serviciu scara bloc

doresc sa stiu :
daca apartanmentul este nelocuit o luna ,2 ,3 se mai calculeaza (se mai achita ) cota din salariul femeie de serviciu scara bloc ptr. acest apartament ?? si care-i modul de calcul

multumesc

Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 14:51, 16 Iunie 2011
Da. Salariile sunt incluse in grupa de cheltuieli care se impart pe apartamente, nu pe numarul de persoane. Cel care nu mai sta acolo o perioada nu si-a luat casa in carca si a plecat cu ea.
Pentru ca ingrijitoarea nu stie saraca daca,, clientii'' ei au plecat la mare in concediu de exemplu , ea matura si spala de la un capat sau altul ca de obicei si nu pe sarite unele portiuni da, altele ba. Mai mult ea la sfarsitul lunii asteapta o suma negociata ca rasplata a muncii iar daca sa presupunem 1 / 2 dun locatari sunt lipsa in luna aceea ea primeste numai 1 / 2 din salariu?.:O

Sau, a-ti putea spune ca trebuie sa plateasca mai mult persoanele care au ramas pe acasa.Eu va raspund :- Pentru ce ?.Cumva au facut mai multa mizerie pe scara de bucurie ca au ramas singure?.:stunned:
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
johnpescar, utilizator
la noi in asociatiei, curatenia pe scara (fie ca stai sau nu) se plateste pe cota-parte.
cum zicea si colegul mai sus...nu are de unde sa stie care ap.e locuit si care este nelocuit, ca sa stie daca este platita de respectivu si daca face curat (eventual sa-i lase gunoiul de pe scra la usa lui). sau alt exemplu : daca aveti masina si nu o scoateti din garaj deloc tot anul...cei de la primarie nu va iau impozit ? si cum ar fi cand revenit pe la ap.nelocuit sa gasiti praf cat o palma in dreptul usii ???ca el nu este adus de nimeni...intra singur pe scara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara la un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit ... Pysy64 Pysy64 Bună seara La un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit apa pluvială lunar . Sîntem obligați să plătim liftul ,curentul pe scări plus ... (vezi toată discuția)
Cat ar trebui sa platesc la asociatia de proprietari daca eu nu sunt in tara Gabrielle0163 Gabrielle0163 Ma numesc Gabriela C.cu domiciliul in Braila si sunt plecata din tara de 3 ani de zile, timp in care am fost data la scadere cu plata la asociatia blocului. ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere cornel1592 cornel1592 Un locatar care lipsete o perioada de timp de doua luni s au mai mult este obligat sa achite cote lunare de intretinere si daca DA ce anume? (vezi toată discuția)