avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Indrumatori stagiu consilieri juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Indrumatori stagiu consilieri juridici

De unde sa-si gaseasca consilierii stagiari indrumatori si mai ales cum sa respecte Statutul profesiei de avocat daca ei sunt cam cu totul alt ceva... ? Adica sunt consilieri si trebuie sa-si gaseasca avocat indrumator???:stunned: , eventual mai nou sa mearga si la Institutul pentru pregatirea avocatilor?? Apoi dupa ce au invatat ce trebuiau sa stie avocatii dau examen pentru cunostinte de consilieri juridici??
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 17:48, 26 Iunie 2011
Trebuie sa respecte Statutul Consilierului Juridic. Trebuie sa isi gaseasca un indrumator consilier juridic.
Care statut? Probabil vorbesti de statutul CCJ. Pe ala doar membrii CCJ trebuie sa-l respecte. Membrii altor asociatii profesionale sunt sub un alt statut.
Exact ce vorbeam....=D> Un adevarat haos din care nu se intelege nimic... :O
Care haos? Ce nu e clar? Singurul haos e creat de ONG-ul care jegmaneste pe cei aflati la inceput de drum. Consilierii juridici nu au corp profesional si nici statut. Sunt salariati, nimic altceva.
Cum ii jegmaneste?

Alte discuții în legătură

Statutul profesiei de consilier juridic alx alx institutia in cadrul careia sunt angajata a primit un mail cu o adresa a Ministerului Justitei. pe scurt prin acest mail ni se transmite pe diverse ... (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu in asociatia cons jur sau in uniunea colegiilor cons jur? ContSters73118 ContSters73118 Buna. Sper sa nu vi se para o intrebare stupida, ceea ce am sa va intreb in urmatoarele rinduri. Sint angajata ca c j la un birou notarial din Bacau(mi s-a ... (vezi toată discuția)