avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... blocarea accesului in casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

blocarea accesului in casa scarii

Este corect daca cineva are bicicleta si leaga aceasta la balustrada blocand circulatia? Daca avem ceva de carat, trebuie sa ne ducem sa ne rugam de ei sa mute bicicleta. As dori sa stiu daca este corect sau nu, am discutat cu locatarii ca cei care poseda bicicleta sa le puna jos la parter, dar degeaba.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 23:27, 16 Iunie 2011
Corect nu stiu cat este dar ilegal nu este. Puteti lua o hotarare in Asociatie prin care sa interziceti ca proprietarii sa isi tina bicicletele pe hol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)
Parcarea bicicletelor in scara blocului vzsolt vzsolt Buna ziua! Dupa o discutie apriga cu un vecin, m-am gindit sa intreb: Am dreptul sa imi tin bicicleta in scara blocului? :-/ Mentionez ca nu impiedica ... (vezi toată discuția)
Depozitare biciclete de balustrada Doina7470 Doina7470 A devebit un obicei:vecini depoziteaza pe scară, legat de balustrada biciclete. Ce cale legala am sa-i rog sa nu le mai tina de balustrada oferind ideea unei ... (vezi toată discuția)