Am facut un precontract pentru achizitionarea unui apartament la o valoare fixa, iar in CF scria ca are datorii la intetinere. Acum proprietarul vrea sa dau o declaratie pt administratorul blocului ca ii preiau datoriile la reabilitare termica-sume esalonate.Mie nu mi se pare in regula sa platesc o suma suplimentara fata de contract, cu explicatia eu voi beneficia de reabilitare.
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi , pareri si eventual sa imi spuneti ce ar mai trebui sa verific sa nu am surprize cu asociatia.
Multumesc.
intre timp a venit evaluatorul bancii si a constatat ca modificarile din apartament nu au la baza documente. mi-a spus clar ca amenzile sunt f mari si sa nu fac nimic pana nu exista o expertiza tehnica MLPAT. deci momentan astept..si ma gandesc cum ar fi fost dc agentia imobiliara ar fi verificat documentele inainte sa semnez precontractul ( pentru ce si-o fi luand comisionul?!)..si dc exista vreo lege care sa ma protejeze impotriva neprofesionalismului..si dc sa ma indrept spre un avocat sa-mi recuperez banii sau sa merg mai departe..
Da, chiar ca mai invatam de pe forum cate ceva. Agentia imobiliara si profesionalismul sunt doua aspecte care nu au nimic in comun si este valabil pentru 99% dintre cazuri. Castigul pe loc este deviza lor. Prosteala pe fata, alta insusire care-i caracterizeaza.
Reclamatii la cine, la ANPC, la Politie, in justitie? Bani si timp pierdut. Ziceti merci ca ati reusit sa scapati de "imbrobodeala" si asta pentru ca totusi, banca chiar daca si acolo se mai lucreaza cu pe sistemul nepotismului, dupa ce s-au "fript"de cateva ori, au inceput si ei sa invete si sa stiti ca este f. bun sistemul; invatatul din greseli este nemaipomenit, cu conditia sa nu repeti aceeasi greseala - aceasta insemnand castig din experienta.
Case se mai gasesc, nu va faceti griji...