avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Noul Cod Civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Noul Cod Civil

Avind in vedere faptul ca la 01.Octombrie 2011 intra in vigoare noul Cod Civil as dori sa intreb daca cauzele aflate pe rol la aceasta data vor fi solutionate conform noilor prevederi sau nu.
Cauza in care sunt interesat a fost inregistrata in 2010 iar acum este in faza de recurs inregistrat la 14.06.2011 primul termen la 21.09.2011.
Solutia recursului va fi in raport cu noile prevederi ale codului civil sau nu ?
va multumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 09:47, 17 Iunie 2011
Hotararile date in baza Legii vechi pot fi revizuite in baza Legii noi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod civil gutersergiu gutersergiu Avind in vedere faptul ca la 01.Octombrie 2011 intra in vigoare noul Cod Civil as dori sa intreb daca cauzele aflate pe rol la aceasta data vor fi ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)
Aplicare noul sau vechiul cod civil? enestan enestan Va rog daca puteti sa-mi raspundeti si mie la o intrebare: pe baza carui cod se va judeca dupa 1 octombrie 2011 un proces civil inceput in 2010 si aflat in ... (vezi toată discuția)