Nu se poate incada nicicum.
E de vina reclamantul care l-a chemat in judecata.
Este si usor paradoxal reprosul dvs., daca ii reprosati paratului (pe care l-ati chemat in judecata) ca nu s-a aparat bine in proces de la inceput, si ca si-a dat seama de lipsa capacitatii abia in recurs? Pai daca asa a inteles el - paratul sa se apare, ghinionul reclamantului.
Daca nu ai capacitate de folosinta procesuala ca persoana juridica inseamna ca nu ai dreptul de a participa la acel proces;deci nu ai cum sa fi la fond si la apel!!! daca ai fost la fond si apel atunci ai capacitatea procesuala !!!
Lipsa capacitatii procesuale de folosinta se poate invoca oricand pe cale de exceptie, adica si in caile de apel de catre oricare dintre parti, instanta de judecata, sau procuror acolo unde este cazul.
Ati mai postat am inteles ca e vorba de primarie care defapt este municipiul prin Primar.
Nu va mai agitati atita, nu aveti probleme cu exceptia asta, mai ales ca din ceea ce ati postat anterior ati spus ca la proces s-a prezentat municipiul reprezentat de primar prin consilier juridic. Sfatul meu este sa consultati totusi un avocat.
Cind aveti termen in recurs?
Exceptie
ovidiu7
doresc sa aflu ce inseamna fiecare
-exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta,si
-exceptia lipsei calitatii procesuale pasive
Ele se suprapun ... (vezi toată discuția)
C.pr.c. art 64-66
aser
\"Aratarea titularului dreptului \" se refera si la persoane juridice ?Daca paratul nu are capacitate procesuala de folosinta si indica cine are aceasta ... (vezi toată discuția)