avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... seful incearca sa ma oblige sa demisionez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

seful incearca sa ma oblige sa demisionez

In ziua de vineri 17 06 2011,ajuns la locul de munca,sunt intampinat de portar spunand ca patronul,i-a spus sa nu imi mai permita accesul in incinta societatii si sa imi completez o cerere de demisie pe care sa o las la secretariat.Nedumerit de aceste lucruri il astept pe patron pt a clarifica situatia,iar raspunsul la intrebarea pe care i-am formulat-o,DE CE SA IMI DAU DEMISIA? a fost.PENTRU CA NU MAI AM NEVOIE DE VOI SI NU MAI AM BANI SA VA PLATESC.nu doresc sa demisionez si nici el nu vrea sa ne concedieze,spun "ne concedieze"pt ca mai sunt 2 colegi in aceeasi situatie ca mine,va rog sa imi spuneti ce ar trebuii sa fac in continuare pt a rezolva aceasta situatie,si a nu pierde dreptul la somaj,de precizat ca patronul nu are probleme cu banii,el vrand ca sa angajeze alte persoane in locul nostru
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2011
moreno, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 18:35, 19 Iunie 2011
in discutia cu personalul de la secretariatul firmei,acesta o tot tinea una si buna ca mai bine imi dau eu demisia ca daca nu sar putea sa imi apara nu stiu ce litera pe cartea de munca,si as avea probleme la o noua angajare.CE anume sa imi apara daca eu nu am gafat cu nimic si nemernicul de sef vrea sa ma zboare din firma?
Va recomand sa apelati la una dintre cele 2 optiuni date mai sus.

Poate trece in CM o nota prin care sa spuna ca va demis pentru furt, ce ii vine prin cap. Problema lui este ca nu se mai folosesc cartile de munca.

La angajare nu mai trebuie cartea de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare geov geov Buna seara, Pana ieri \"am lucrat \"la o firma de paza ( de aproape 12 ani ) cand m-au anuntat ca sunt suspendat pana marti cand trebuie sa ma prezint la o ... (vezi toată discuția)
Retinere carte de munca mona15 mona15 buna ziua as dori un raspuns din partea dvs. in noiembrie anul trecut am fost obligata sa-mi dau demisia. cartea de munca a ramas la firma si vor sa mi-o dea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul kriss2304 kriss2304 Buna ziua! Am o MARE problema! Sunt angajata de vreo 6 luni la un birou de traduceri cu care am convenit sa ma treaca pe cartea de munca cu 2 ore desi am ... (vezi toată discuția)