M-a distrat faza cu ”Pacat de atata energie consumata... Daca ati vazut ca cu aceasta conducere nu se poate intelege omul, nu inteleg din ce cauza nu va desprindeti ? Deci, singura solutie - creati-va o as. prop. proprie si terminati discutiile aceste interminabile!”
Domnule, eu cred că tot ce scriu eu nu pot vedea mulți (nu cred că e altceva mai grav), mă refer mai ales la link-urile puse de mine pentru a clarifica faptul că noi am fost dați în judecată abuziv, ilegal, la doi ani de la un record istoric al facturilor puse nouă (minim 5 proprietari, dar mai sunt alte cazuri făcute publice în presa locală). Aici nu e vorba că de ce nu ne separăm, că vorbim aiurea și că repet(ăm) detaliile, să înțeleagă toți forumiștii aceste cazuri evidente de încălcare a legilor, poate se vor lovi și ei de aceste spețe !
Ați înțeles acum că eu discut aici despre lucruri extrem de grave făcute de ”șefii” de A.P., foști și actuali (n-am timp să arăt toate dovezile, inclusiv contabile), încă de acum 4 ani, și că noi suntem cei dați în judecată, cu toate că am fost păgubiți mai ales datorită incompetenței unui fost președinte, care n-a aplicat deloc legile Termoficării, acesta nefiind luat la întrebări, cu toate plângerile penale făcute contra lui ! Acum doi ani el era și Președinte, și Administrator - de peste 1 an n-a vrut să angajeze Administrator, nici Cenzor n-am avut o perioadă, foarte dubios !
PENTRU A ÎNȚELEGE MAI BINE CEEA CE AM SCRIS EU DESPRE CAZUL NOSTRU, REPET LINK-UL CU PAGINA SPECIALĂ DE FACEBOOK FĂCUTĂ NUMAI PENTRU ACEST CAZ:
[ link extern ]
MAI E ȘI AICI O PAGINĂ PE CARE SCRIEM:
[ link extern ] /
Detalii despre trimiterea abuzivă în judecată, fără probe reale, aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Prin ce ați scris mai sus lumea zice că aberez, dar toate acuzațiile noastre împotriva celor de la A.P.71 sunt bazate pe dovezi de netăgăduit, marea majoritate, puse pe acele pagini !
E un război destul de greu dus cu aceștia, dar cum Justiția se face pe bază de probe temeinice, ar fi culmea să pierdem, că suntem hotărâți să mergem și la C.E.D.O. !
Apropo, ca să revenim la subiect - ce pot face să găsesc o acuzație împotriva celor din A.P., privitor la faptul că acești conducători de A.P. sunt considerați funcționari (fără termenul de publici, dar e, cred, destul de important) ?
E de-ajuns să avem lucruri mai grave cu care să-i acuzăm, dacă sunt considerați FUNCȚIONARI de către Înalta Curte de Justiție ?
Căutăm orice portiță pentru a nu scăpa așa ieftin pentru că de 5 ani fac mișto de noi, crezându-se de neatins, buzunărind mai toți proprietarii sau mințindu-i !