Constat, cu parere de rau, ca sunt tot mai dese pretextele invocate de X (unde X este societatea de asigurari), pentru a mai "economisi" ceva din valoarea unui dosar de dauna si pentru a mai castiga ceva timp (ceea ce nu ar fi rau daca nu ar fi pe banii si pe nervii nostri).
Intr-adevar, ai fost inspirat sa-ti faci pozele cu fix o zi inainte de pocinog. Intrebarea mea este, ce fac toti ceilalti care nu sunt asa norocosi?
Nu de alta, dar situatia e cu atat mai grava cu cat se tot repeta. La randul nostru (noi fiind un service auto), am intampinat, mai corect, intampinam dificultati in relatia cu acest asigurator (de fapt, nu, gresesc, nu cu acest asigurator neaparat, ci cu unii dintre angajatii sai) in sensul ca nici cu noi, dar nici macar cu pagubitii nu se procedeaza corect. Din exces de zel (sau poate pt ca asa cred dumnealor ca trebuie sa-si practice meseria), te prostesc in fata (mai pe romaneste) ori de cate ori au ocazia, ca nu sunt complete dosarele, ca nu asa s-a petrecut evenimentul rutier, ca nu si-a achitat clientul ratele CASCO (acolo unde e cazul). Apreciem ca sunt, cel putin, consecventi: nici macar atunci cand vine clientul cu documentele doveditoare inspectorii nu inteleg ca gata, nu mai au cum sa taraganeze dosarul respectiv si ca ar cam fi timpul sa-si faca si meseria pentru care sunt platiti.