avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurator Asirom
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurator Asirom

In data de 18.03.2017 am fost implicat intr-o tamponare fara victime doar cu daune materiale. A doua zi pe data de 19.03.2017 sa mers la asigurator (asirom constata) unde sa facut amiabila. la ora 14 am fost programati pentru poze la ambele masini. am fost si eu si persoana cealalta unde sau facut poze la ambele masini iar cealalta persoana a recunoscut vina neorpind la stop a patruns in intersectie si sa produs tamponarea. mi sa facut un dosar de reparatie nr dosar: 50427592 si am fost trimis la un service auto tot din Constanta Motor Pronto unde mi sau facut iar poze. din data de 19.03.2017 dosarul meu tot primeste raspuns fara nici un fel de motiv, cel putin mie nu mi sa dat un motiv anume. in data de 29.03.2017 sun iar la asirom si cer detalii si mi se spune ca cealalta masina implicatat in accident nu sa prezentat la asigurator pentru poze si nu raspunde la telefon ceea ce este o minciuna (pozele la ambele masini au fost facute in data de 19.03.2017 la ora 14). sun persoana cu care am fost implicat in accident si ea spune ca nu a fost sunata de nimeni pentru nici o poza si ca masina ei este deja reparata si nu mai are nici o avarie. Problema este ca eu am dosarul teoretic complet dar defat este incomplet ca nu are pozele celeilalte masini. Acum eu sunt singurul pagubit iar cealalta masina nu mai are avariile vizibile pentru poze. ce pot face? singura poze care exista cu masina cealalta este la mine in telefon.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:01, 1 Mai 2017
Parerea mea este ca asiguratorul a incurcat fotografiile. Faceti o sesizare la ASF in care aratati dtailat toate aspectele problemei si solicitati sprijin in vederea rezolvarii problemei.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto Ancuta1967 Ancuta1967 Pe data de 1 decembrie am fost implicat intr-un accident auto din care a rezultat doar avarii ale autovehiculelor . Am completat impreuna cu soferul vinovat ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna rca nesolutionat Gabriela1111 Gabriela1111 Buna ziua, In decembrie 2016 am fost lovita de catre un autoturism ce nu mi-a acordat prioritate.Nu am chemat politia ci am completat amiabila. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Investigatii suplimentare Macom Macom Am fost implicat intr.un accident din vina celui care a dat in mine.am facut amiabila,a venit agentul constatator acasa,masina fiind nedeplasabila si a notat ... (vezi toată discuția)