avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor

are cineva idee care ar fi codul c.o.r. pentru muncitor curatare si intretinere piscine si cel pentru muncitor reparatii si intretinere ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: theya_05 , utilizator 21:06, 20 Iunie 2011
In C.O.R. exista codul 721424 pentru Lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale
va multumesc,dar ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca cele doua persoane ocupante ale posturilor prezentate de mine nu prea are legatura cu lacatuseria.
unul curata si igienizeaza piscina,celalalt mai zugraveste si vopseste pe ici pe colo,mai taie si aduna iarba din curtea unitatii,niveleaza si curata nisipul strandului,etc. :help:
Atunci puteti folosi codul 931202 - Ingrijitor spatii verzi
va multumesc. din nou. cred ca asta s-ar potrivi. o seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)
Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi ADNgraphic ADNgraphic Buna ziua, Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi? Puteti sa imi dati doar un link ... (vezi toată discuția)