avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DOSAR CASARE MASINA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DOSAR CASARE MASINA

Buna ziua,
Ce trebuie sa cuprinda un dosar pentru casarea unei masini cumparata pe firma?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:38, 22 Iunie 2011
Certificatul de inmatriculare a autovehiculului uzat, in original si in copie legalizata;
Cartea de identitate a autovehiculului uzat, daca aceasta exista, in original si in copie legalizata;
Actul doveditor eliberat de catre serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor competent teritorial, in original, pentru cazul in care din certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a autovehiculului uzat, daca aceasta exista, nu rezulta anul fabricatiei, anul primei inmatriculari in Romania si/sau categoria autovehiculului uzat;
Certificatul de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale si alte venituri ale bugetului local, eliberat de catre autoritatea publica locala in a carei raza teritoriala isi are sediul si este inregistrat fiscal autovehiculul uzat, in original.
Dosar cu sina.
Procura notariala
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
Va multumesc mult pentru raspuns.
Nu va suparati ca insist, dar de ce trebuie certificat de atestare fiscala?
Sa se vada ca ati platit impozitele si taxele, in special alea ale masinii.
Multumesc mult!
Radierea masinii nu se face fara Certificatul de atestare fiscala. In momentul depunerii dosarului in vederea radierii autoturismului, trebuie sa prezentati si documentul care atesta dezmembrarea, casarea sau predarea unei unitati specializate in vederea dezmembrarii a acestuia.

Alte discuții în legătură

Remat dacia 1300 alecumihai alecumihai Buna ziua. As avea cateva lamuriri in legatura cu radierea unei masini, scoaterea ei din evidentele politiei si primariei. Mai exact, am o Dacia 1300, a ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate de la taxe si impozite un autoturism avariat pe care vreau sa il tin in curte? kubolens kubolens Buna seara! Tatal meu a avut un accident cu autoturismul proprietate personala, Nu este dauna totala, insa il costa prea mult sa il repare si a hotarat sa il ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)