avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dupa depunerea raportarilor financiare 2010 ce pasii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dupa depunerea raportarilor financiare 2010 ce pasii urmeaza pentru un SA

Dupa ce au fost depuse raportarile financiare pe 2010, ce pasii/documentatie trebuie efectuata pentru un SA tinand cont ca cifra de afaceri este sub 10 mil. lei?
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 14:38, 28 August 2011
Daca SA -ul este societate "deschisa" trebuie sa depuneti raportul anual conform normelor CNVM la CNVM, Rasdaque si BVB.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat
bioenergeta a scris:

Daca SA -ul este societate "deschisa" trebuie sa depuneti raportul anual conform normelor CNVM la CNVM, Rasdaque si BVB.


Ma scuzati ca va contrazic. O SA deschisa inseamna ca societatea nu impune conditii la transmiterea/cesionarea actiunilor. Nu toate SA deschise sunt insa societati listate la bursa, Doar pentru cele listate exista obligatia amintita de d-voastra.
nu este listata la bursa
Rog utilizatorul "kappauser" sa mai verifce in legislatie ce inseamna societate deschisa sau inchisa din punct de vedere al valorilor mobiliare. Utilizatorul care adresase intrebarea..nu specificase daca este societate deschisa sau nu. Numai cele deschise mai au obligatiile prevazute de CNVM in atatea si atatea Regulamente pe care aceasta institutie le publica pe site., dupa depunerea situatiilor financiare.
Nu ar fi mai bine să clarifici întrebarea?

Oamenii încearcă să îți răspundă, dar se pare că nu se întelege nimic din întrebare.
Ce vrei?

Alberto Kurtyan

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are un actionar cu 17 %, fiind al doilea actionar? jessylsc jessylsc Buna ziua, Ma intereseaza ce drepturi are un actionar la o sc...........sa, avand o pondere de 17% din totalul actiunilor , fiind al doilea actionar si ... (vezi toată discuția)
C.n.v.m. ELLABV ELLABV - Un S.A. - care nu a depus registrul actionarilor la nici o societate de tine aceste registre , a fost suspendata de la tranzactionare. Din 2006 C.N.V.M. - a ... (vezi toată discuția)
Dividende ContSters91137 ContSters91137 Asociatii unei societati comerciale pe actiuni s-au intrunit in data de 15 martie 2008 pentru a aproba situatiile financiare pentru exercitiul 2007 . Cu ... (vezi toată discuția)