avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dupa depunerea raportarilor financiare 2010 ce pasii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dupa depunerea raportarilor financiare 2010 ce pasii urmeaza pentru un SA

Dupa ce au fost depuse raportarile financiare pe 2010, ce pasii/documentatie trebuie efectuata pentru un SA tinand cont ca cifra de afaceri este sub 10 mil. lei?
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 14:38, 28 August 2011
Intrebarea a fost simpla dar o voi reformula. Ce acte trebuiesc intocmite de o SA dupa ce au fost depuse raportarile financiare aferente anului 2010? Daca exista raportari/documente care este termenul de depunere si unde trebuiesc acestea depuse?
Daca nu esti o societate care este obligata la audit sau nu este obligata la raportari deoarece este cotata la bursa de valori... atunci, nimic special.

Un SA depune aceleasi raportari fiscale ca un SRL. Nimic in plus.
Singurul lucru special ar fi raportul cenzorilor, care la SRL nu exista (decat pentru societatile cu mai mult de 15 asociati, la SRL).

Alberto Kurtyan
Greseala mea este ca am uitat sa specific ca nu este listata la bursa. Din cunostintele mele e necesara o hotarare aga, raportul cenzorilor si publicarea in mo. Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati. Dupa ce sunt intocmite aceste acte, mai trebuie depus ceva la ANAF sau ORC?

Ms de rasp. Alberto
O societate SA, suspendata de CNVMR de la tranzactionare - este obligata sa mai depuna raportarile???

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are un actionar cu 17 %, fiind al doilea actionar? jessylsc jessylsc Buna ziua, Ma intereseaza ce drepturi are un actionar la o sc...........sa, avand o pondere de 17% din totalul actiunilor , fiind al doilea actionar si ... (vezi toată discuția)
C.n.v.m. ELLABV ELLABV - Un S.A. - care nu a depus registrul actionarilor la nici o societate de tine aceste registre , a fost suspendata de la tranzactionare. Din 2006 C.N.V.M. - a ... (vezi toată discuția)
Dividende ContSters91137 ContSters91137 Asociatii unei societati comerciale pe actiuni s-au intrunit in data de 15 martie 2008 pentru a aproba situatiile financiare pentru exercitiul 2007 . Cu ... (vezi toată discuția)