avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cerificat de clasificare pentru pensiune
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cerificat de clasificare pentru pensiune

Va rog sa ma indrumati de unde se poate scoate un model de completare pentru clasificare,adica doresc clasificare pentru o pensiune si este de completat cererea. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bondiy , utilizator 22:00, 29 Noiembrie 2011
Pentru obţinerea certificatului de clasificare eliberat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului,vă recomand să descărcaţi de pe site-ul mdrt.ro şi să studiaţi OMDRT 1051/2011.Acesta conţine şi anexele nr.3,4 şi eventual 5 care vă interesează .Acestea împreună cu un certificat constatator eliberat de registrul comerţului se depune,cu confirmare de primire,prin poştă, la adresa MDRT pe care este publicată pe site.
in cat timp se primeste Certificatul de Clasificare, de la depunerea documentatiei, respectiv cererii?
Ce face agentul ec. in timpul asta, poate incepe activitatea, adica se pot caza turisti avand in vedere ca exista posibilitatea eliberarii de bon fiscal, eventual factura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente, nunti, botezuri, mese oficiale hantengri hantengri Suntem o pensiune turistica urbana cu sala de mese pentru turistii cazati si cu o bucatarie dotata. Pe langa aceasta activitate de baza dorim sa organizam si ... (vezi toată discuția)