avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN

buna ziua,
Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ce cod ar fi potrivit pentru comercializarea hainelor si imbracamintei? Pot trece 2 sau mai multe obiecte de activitate principala? De exemplu daca aleg obiect principal de activitate grupa 472, acesta include si celelate clase ptr ob meu de activitate, (4721, 4722 etc). Si obiectele de activitate secundare cate pot trece, si in functie de ce? Sau la libera alegere?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana Zbarnea , Avocat 14:20, 28 Iulie 2008
Pentru magazin mixt sunt necesare ambele coduri. Puteti stabili ca domeniu principal 471 cu activitate principala 4711, iar in secundar 4719 plus alte activitati.
Actul constitutiv poate fi redactat si de catre ORC, dar e de preferat sa apelati la serviciile unui avocat care va poate indruma corespunzator. In caz contrar, superficialitatea unui act constitutiv va poate aduce in viitor costuri mari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o fabrica de bors Myha38 Myha38 Buna seara! Doresc sa deschid o fabrica de borș unde ar trebui sa activez codurile caen 1107 si 1089. Intrebarea mea,dupa fabricare si imbuteliere,pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)