avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o condamnare cu suspendare mai apare in cazier dupa ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o condamnare cu suspendare mai apare in cazier dupa ce a trecut?

Buna ziua, as dori sa stiu daca o condamnare cu suspendare pentru accident auto mai apare in cazier. Pedeapsa a fost din 09/2007 pana in 09/2009?
sau daca apare trebuie facuta o cerere sau ceva de genul pentru a se sterge?
Schimb locul de munca si vreau sa stiu daca as fi afectat de o aparitie a acestei pedepse .
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
elmauss, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:26, 22 Iunie 2011
cel mai indicat ar fi sa mergeti sa cereti un cazier de la politie si in cazul in care mai apare acea condamnare , sa va adresati cu o cerere catre instanta pentru a se constata reabilitarea de drept si sa va fie stearsa din cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar antonio123 antonio123 DACA cineva are 2 ani cu suspendare ii se afecteaza cazierul. POATE iesi inafara daca vrea sa munceasca. (vezi toată discuția)