avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anexa cladire fara acordul vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anexa cladire fara acordul vecinilor

La imobilul in care locuiesc unul dintre locatari a facut o anexa in anul 2002 fara acordul vecinilor . Respectivul sustine ca are autorizatie de constructie pentru si ca plateste impozite la stat pentru aceasta anexa . In aceasta situatie ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 11:11, 23 Iunie 2011
trebuia verificat la primarie. daca e fara autorizatie putea fi daramata prin decizia primariei. dar ce ati facut pana acum? au trecut zece ani aproape . grabiti-va ca se prescrie. daca nu s-a intamplat deja. depinde si de deciziile locale ale primaiei pe acest domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate acoperiș minion minion Buna ziua, am reclamat la inspectoratul in constructii pe vecinul de de la partier( eu locuind la et. 1) intrucat acesta a efectuat o modificare la acoperisul ... (vezi toată discuția)
Deposedare de proprietate stefanelul stefanelul Buna ziua, Recent am cumparat un teren. La cumparare, cand s-au efectuat masuratorile, am aflat ca vecinul a intrat pe acest teren cu un gard din lemn ... (vezi toată discuția)