avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?

uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?

buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa fac o reclamatie si ce ar trebui sa scriu in ea deoarece administratorul blocului nu vrea sa ne lase sa o folosim. eu am mare nevoie pentru a usca rufele deoarece nu am balcon si locuim trei persoane intr-o garsoniera. va multumesc

Cel mai recent răspuns: alimacri49 , utilizator 09:52, 17 Noiembrie 2021
La mine in bloc uscatoria se foloseste pentru uscatul rufelor pentru ca a un proprietar ( adica eu:D) am tinut aproape incercarilor repetate de a bloca uscatorul cu tot felul de ciurucuri.Odata am scos lucrurile cuiva afara pe casa scarii iar altadata in spatiul verde din fata blocului.
Cateodata este bine sa o faci pe nebunul (cand conteaza care-i este mai nebun decat celalt) pentru ca altfel unii te incaleca.
Deci, daca doriti sa uscati acolo rufe, vorbiti cu cine a ocupat spatiul, acordati un termen pentru a goli spatiul si apoi intrati dvs. si care lucruri va incurca pe acolo trebuiesc scoase afara pe holul comun.:luck:
Are dreptate @johnpescar, dar nu faceti singura ce va invata acesta. Drepurile sunt ale tuturor proprietarilor. Daca insasi administartorul face asa ceva, atunci ce sa mai zic.... Fortati-l sa-si i-a ciurucurile din uscator sa si le puna la el in sufragerie, o parte poate incap pe biblioteca. Faceti curatenie, varuiti, puneti sarme pentru uscat rufe.
Daca nu vrea si nu vrea, va adresati instantei cu obligatia de a face.
Dati-i nun termen rezonabil pentru degajarea uscatorului, apoi confectionati chei la toti proprietarii interesati, inclusiv dumnealui.
daneza_eu a scris:

uscatoria o folosesc pentru depozitarea lucrurilor personale nefolosibile momentan

Cine o folosec, vecinii dumneavoastra, cineva din conducerea asociatiei sau din afara asociatiei?
o foloseste presedintele,administratorul si inca cineva din comitet
In sfarsit am aflat cine o foloseste. Dar mai cititi odata ce ati scris poate ne mai lamurim.
Cativa vecinie de-ai dumneavoastra folosesc acea uscatorie, iar dumneavoastra si altii nu o puteti folosi, nu aveti acces la ea, da?
Bun si totusi spuneti ca platiti pentru aceasta uscatorie. Ce platiti, cui platiti? Mi se pare revoltator sa platiti pentru ceva ce nu folositi!

Alte discuții în legătură

Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa fac o reclamatie si ce ar trebui sa scriu in ea ... (vezi toată discuția)
Vecinii ma impiedica sa folosesc uscatoria dolosiv dolosiv Pana acum uscatoria nu a fost folosita decat de celelalte 2 familii de la parter (vecinii mei de palier), care nu au balcon. Am solicitat administratorului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu repartizarea cheltuielilor de catre administrator GabiToader GabiToader Buna ziua, as dori sa stiu ce masuri pot lua daca administratorul a dispus, fara sa ma anunte, ca din octombrie 2012 sa mi se repartizeze mie cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)