avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vaduva veteran de razboi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vaduva veteran de razboi

Bunica mea este sotie de veteran de razboi.Exista o lege din 2004 conform caruia veteranii de razboi trebuie sa primeasca 30000 de lei lunar.Bunica mea a afat abia azi despre aceasta lege vreau sa va intreb daca aveti cunostinta despre asa ceva si daca ar putea primii si banii retro-activ si anume din 2004 pana in prezent.Eventual care sant demersurile care trebuie facute ca sa primeasca cei 30000 lei?
Cel mai recent răspuns: ContSters201986 , utilizator 20:18, 23 Iunie 2011
Asta va trebuii sa intrebati la Asociatia Veteranilor de Razboi. Avand in vedere ca legea este din 2004 cred ca sunt in ROL (lei vechi).
multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,as dori sa aflu daca vaduva veteranului de razboi ... Jurcsak Anna Maria Jurcsak Anna Maria Buna seara ,as dori sa aflu daca vaduva veteranului de razboi care a fost si invalid de razboi,daca dupa decesul acestuia vaduva acestuia are drept si de ... (vezi toată discuția)
Vaduva de razboi Coman_Cornel Coman_Cornel Buna ziua, Intrebarea mea este cat este pensia de vaduva de razboi (sotie nerecasatorita, a carui sot a murit impuscat in razboi)? Acum cativa ani s-a ... (vezi toată discuția)