avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA depunere decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

depunere decont TVA

la sf.anului 2010,societatea unde lucrez a avut o cifra de afaceri mai mare de 100000 euro,drept pt care in prezent depune decontulde TVA lunar.daca la sfarsitul anului 2011 cifra de afaceri este sub 100000 euro,se poate reveni la depunerea decontului de tva la trimestru ?
Cel mai recent răspuns: theya_05 , utilizator 19:04, 24 Iunie 2011
ati depus declaratia cu cifra de afaceri pe 25 ian 2011?
nu stiu daca s-a depus 094 cu cifra de afaceri la 2010,intrucat eu lucrez la aceasta soc din acest an,dar cu siguranta la sf acestui an cifra de afaceri va fi mai mica de 100000 euro.deci,se poate sau nu ca societatea sa revina la depunerea decontului de tva la trimestru in cursul anului viitor ?
daca nu ati efectuat achizitii intracomunitare, se trece inapoi la trimestru ca perioada fiscala.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 dana_coman dana_coman Am fost plătitor de TVA luna în anul 2012, cifra de afacere pentru anul 2012 este 160.213,00 lei , ce declarație depun în ianuarie 2013, dec. 010, ... (vezi toată discuția)
Declaratie cifra de afaceri 2009 nistor_maria nistor_maria in ce format se depune decalaratia privind cifra de afaceri si pna in ce data (vezi toată discuția)