avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... protectia mediului si aerului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

protectia mediului si aerului

Am o casa in localitatea Vanatorii Mari jud. Giurgiu. De mai mult timp ma confrunt cu urmatoarea problema: vecinii mei cresc 7-8 porci, 2 vaci. Dejectiile procine si ovine le depoziteaza la cativa metri de casa mea. Mirosul insuportabil, inţepător pe care aceste dejecţii îl emana nu poate fi descris în cuvinte. Nu mai pot să stau în curte,. nu pot să deschid geamurile pentru că nu pot să respir. Cum credeţi că se poate respira vara? Ce sa fac si cui sa ma adresez ca aceştia să-şi mute platforma mai departe? M-am adresat primariei în repetate rînduri dar acesta nu a luat nici o măsura, suntem nevoiţi să trăim mai rău ca la groapa de gunoi? Mai mult, se laudă prin sat că ei sunt prieteni cu primarul că îi ară pământurile si că acesta oricum nu va lua nici o măsura. Imi spun că la ei în curte fac ce vor? De acord, dar aerul este al tuturor, nu doar al lor- Iar ei au depozitat dejecţiile cat mai departe de locuinta lor si la geamul meu. In dormitor aerul este la fel ca în grajd. Vă rog ajutaţi-mă cu un răspuns: Ce trebuie să fac pentru a-i determina să schimbe locul acestei platforme?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 10:27, 24 Iunie 2011
Trebuie sa formulati o reclamatie la Directia de Sanatate Publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele SophiaMS SophiaMS Buna ziua, Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele ... (vezi toată discuția)
Amplasare grajd vecin față de gospodăria mea Inspectorul PEDRO Inspectorul PEDRO Distanta construcției (neautorizate) față de curtea și bucătăria mea. Grajdul vecinului amplasat la 6 m de curtea mea are o singură ușă înspre mine, ... (vezi toată discuția)
În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)