buna ziua.Care ar fi motivele pentru care se recuza un judecator?Am incercat stramutarea dar fara rezultat.Faptul ca judecatorul respectiv a fost prieten de familie cu reclamantul este un motiv? multumesc
conform cpv legea e buna, dar ce te faci cu aplicarea ei!!!! atata timp cat nu au nicio responsabilitate pentru abuzurile care le fac,si ma refer la toate institutiile din sistemul justitiei, nu am loc aici sa va spun prin cate trec,exemplu:din luna martie 2011 am sesizat CSM,pentru abuzuri comise de judecatori si mi-au trimis adresa cu data de 06.04.2011 ca petitiile mele sunt la inspectia judiciara de pe langa plenul CSM !!!!!!,in ce data suntem azi ?simplu se acopera unii pe altii,si exemple va pot da ..... fara numar....am facut cerere de recuzare pentru judecator,care a judecat si dat sentinta in prima cu aceeasi pricina !!!! au respins,sa stiti ca ei nu au nici-o lacrima desi te bazezi pe art.din cpv intemeiat,aiurea ,ei fac ce vor si ma repet ca nuau nici-o responsabilitate pentru faptele lor. SUCCESURI
Si eu ma lovesc de o problema similara un judecator mafiot ! Institutia recuzarii si stramutarii in dreptul romanesc este inexistenta (antepronuntare ,dusmanie) !
Ceea ce va sfatuiesc este sa formulati imediat plangere penala impotriva acelui judecator excroc in momentul in care incalca un act de procedura ! In acelasi tip reclamat la comisia de disiplina CSM !
Sincer sa fiu nu stiu cand acesti borfasi vor inceta sa faca legea in instante!