avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecator recuzat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecator recuzat

buna ziua.Care ar fi motivele pentru care se recuza un judecator?Am incercat stramutarea dar fara rezultat.Faptul ca judecatorul respectiv a fost prieten de familie cu reclamantul este un motiv? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 08:06, 5 Iulie 2011
Am facut si ni s-a respins.Cererea de stramutare.
Mda, dupa cum ati expus faptele, nu prea aveti sanse decat in caile de atac. Nu ar trebui sa se tina cont de hotararea de pe fond.
Puteti sesiza si C.S.M. - Inspectia Judiciara.
E-mail: ij@csm1909.ro
Fax: 021 322 62 96
conform cpv legea e buna, dar ce te faci cu aplicarea ei!!!! atata timp cat nu au nicio responsabilitate pentru abuzurile care le fac,si ma refer la toate institutiile din sistemul justitiei, nu am loc aici sa va spun prin cate trec,exemplu:din luna martie 2011 am sesizat CSM,pentru abuzuri comise de judecatori si mi-au trimis adresa cu data de 06.04.2011 ca petitiile mele sunt la inspectia judiciara de pe langa plenul CSM !!!!!!,in ce data suntem azi ?simplu se acopera unii pe altii,si exemple va pot da ..... fara numar....am facut cerere de recuzare pentru judecator,care a judecat si dat sentinta in prima cu aceeasi pricina !!!! au respins,sa stiti ca ei nu au nici-o lacrima desi te bazezi pe art.din cpv intemeiat,aiurea ,ei fac ce vor si ma repet ca nuau nici-o responsabilitate pentru faptele lor. SUCCESURI
Si eu ma lovesc de o problema similara un judecator mafiot ! Institutia recuzarii si stramutarii in dreptul romanesc este inexistenta (antepronuntare ,dusmanie) !
Ceea ce va sfatuiesc este sa formulati imediat plangere penala impotriva acelui judecator excroc in momentul in care incalca un act de procedura ! In acelasi tip reclamat la comisia de disiplina CSM !
Sincer sa fiu nu stiu cand acesti borfasi vor inceta sa faca legea in instante!

Alte discuții în legătură

Schimbarea completului de judecata si stramutarea in alta localitate a dosarului crucy crucy In prezent am un dosar pe rol la Curtea de Apel ( recurs ) . Din ultima sedinta am fost martor la un scenariu din care s-a plecat cu \"pachet\" din sala de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba judecatorul? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as avea si eu o dilema: cum se poate schimba judecatorul la care se afla dosarul meu? sub ce pretex si cum? eu am impresia -nu ca lumea ... (vezi toată discuția)
Cui cer stramutarea pricinii? theox42 theox42 Doresc sa stramut pricina de la tribunal la curtea de apel motivat ca o cale de atac impotriva respingerii recuzarii si-n baza plangerii penale asupra ... (vezi toată discuția)