avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe conturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe conturi

Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog ...

O entitate juridica are cont deschis la [banca] (in lei), dar care este poprit pt niste datorii neachitate.
Vreau sa deschid un nou cont, la [banca] (in euro) - care stiu ca tot poprit va fi datorita celui de la [banca]. Dar ideea e ca trebuie sa se faca un transfer bancar in acest cont in euro. Din cate stiu, in conturile poprite poti primi, dar nu poti scoate pana nu platesti debitul.
Intrebare: Dupa ce primesc fondurile, suma in euro, in contul [banca], cum pot face sa platesc poprirea de la [banca] ? Ma refer la procedura de operare dintre banci ... prin ordin de plata sau ce ?

ps. am deschis la [banca] si nu tot la [banca] pt ca transferul se va face din strainatate tot de la o banca raiffeisen, deci sa evit comisioane etc ....

Multumesc anticipat

Voie buna


Ah! inca ceva, in cat timp de la executarea platii popririi contul devine operativ ?

Rugaminte admin: va rog sa nu mai folositi nume de persoane fizice sau juridice in intrebarile dumneavoastra. Urmatoarea data cand le veti folosi, intreg mesajul o sa fie sters.
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 05:22, 26 Iunie 2011
In mod automat Banca R depune banii in banca X Urmatorul pas...trebuie sa va deplasati la X sa inchideti contul si sa va duceti cu dovada la R.Din acel moment aveti drept de retragere de la R.Timpul este relativ...de la o banca la alta...in functie de profesionalismul lor...
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont marianturtoi marianturtoi Am primit in contul meu la [banca] Slobozia suma de 100 euro la data 16.09.2011,cand am mers la ghiseul bancii Slobozia m-i s-a spus ca am contul blocat de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)
Plata externa factura din cont euro 12luc 12luc Un srl cu obiectul activitatii constructii , cu atestat de operator intercomunitar are de platit o factura in euro emisa de o firma din Italia.Banca la ... (vezi toată discuția)