avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... insusire bun
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

insusire bun

e necesar ca sa pun avocat fetei mele de 15 si 6 luni pt ca a gasit o cartela sim si a folosit-o,politistii m-au informat ca o sa ajunga dosarul la procuratura si i se va face expertiza daca a avut discernamant in momentul acela ,e posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 23:04, 26 Iunie 2011

Nu cred ca procuratura va dispune urmarirea penala in cazul ficei dvs.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
nu cred ca va incepe urmarirea penala,si oricum ar trebui sa i se dea av din oficiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire bun mirela draghici mirela draghici am o fata de 15 si 6 luni si a gasit o cartela sim si a efectuat mai multe apeluri de pe aceasta cartela,proprietarul acestei cartele a facut sesizare la ... (vezi toată discuția)
Furt persoana bolnava psihic - consecinte, raspunderea insotitorului Vochita Vochita Buna ziua ! Sunt persoana cu handicap - diabet zaharat insulino-dependent cu 4 injectii de insulina pe zi si sunt luata in evidenta la Spitalul de Psihiatrie ... (vezi toată discuția)
Dosar accident termen jony1972 jony1972 Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)