avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitare prime asigurare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitare prime asigurare

Cum se impoziteaza, din punctul de vedere al angajatului si angajatorului, primele de asigurare pentru deces si invaliditate din accident, platite de unitate pentru salariatii proprii, altele decat cele obligatorii?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:48, 27 Iunie 2011
Poate va ajuta informatiile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt limitele maxime de despagubire pentru deces si infirmitate permanenta (polita asig. auto spania) lauragavril lauragavril Tatal meu a fost victima a unui accident de masina petrecut in Romania, soldat cu [b]moartea mamei si ranirea grava a tatului[/b]. Vinovatul este un sofer ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va solicit cateva informatii destul de pretioase pentru ... MariusTMC MariusTMC Buna ziua. Va solicit cateva informatii destul de pretioase pentru mine in acest moment, deoarece am tot cautat si nu am gasit niste raspunsuri concrete la ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate asigurari de viata/sanatate Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In ce limita sunt deductibile cheltuielile cu asigurarile de viata si sanatate pentru un salariat al societatii care este si asociat la calculul impozitului pe ... (vezi toată discuția)