avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog un sfat

Buna ziua
In anul 2007 mi sa retrocedat un apartament.
Pina in anul 2007 apartamentul era al Spatiului Locaiv
Era o locuinta nationalizata care apartinea de Spatiul Locativ
In acest apartament sint chiriasi din 1990.
Chiriasi au facut in anul 2005 mai multe investitii au pus geamuri termopan instalatii electrice centrala termica instalatii sanitare au reinoit. toate aceste investitii au facat fara aprobarea proprietarului spatiul Locativ.
Au dreptul sa cera pretentii daca au facut fara aprobare.
Mau dat in Judecata pentru pretenti
In octombrie 2010 a fost facuta expertiza pentru investitile nu au avut facturi depuse la dosar. Eu eram de acord reclamantii nu au fost de acord cu expertiza. Au cerut o contra expertiza si au depus la dosar facturi cu o valoare 113000 ron, Pe facturi este scris material si manopera din 2005. firma este o asocieatie cu un singuri administrator.
fara muncitor fara magazin de materiale cum putea sa execute toate aceste lucrari.
Dar acesta asociatie exista numai din anul 2006 si este inregistrata la Registrul comertului din 2006. In 2005 nu a existat acesta firma care a scris facturile aceste. facturi sint false?
Avocata mea si Judecatoarea stie ca sint false
Si totusi Judecatoarea a admis aceste facturi pentru contraexpertiza?
Acuma a fost facuta contraexpertiza dupa aceste facturi din dosar.
La prima expertiza Expertul a calculat fara facturi 8000 euro.
La contra expertiza afost calculata dupa facturi si a iesit o suma de 19000 euro .Eu vreu sa cer o comisie cu trei Experti.
Dupa care criterile va face comisia expertiza vor calcula si ei dupa facturi? Intrebarea mea este ce pot sa fac eu ca aceste facturi false ca comisie de trei Experti sa nu ia in considerare aceste facturi. sa faca expertiza dupa Decret nr.256/1984 nu din factur false.
Sa cer in instanta inscriera lor in fals.
Ce consecinte am eu depurtat.
Va rog frumos un raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:58, 28 Iunie 2011
puteati si dvs prin avocat sa formulati obiectiuni la raportul de expertiza. de asemenea puteati sa solicitati un expert parte. pt actele despre care spuneti ca sunt false puteti sa depuneti plangere penala la politie pt fals si uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprtament retrocedat Radu 26 Radu 26 Buna ziua va rog un sfat sint dat in Judecata pretenti. pentru investitile facute de chiriasi la un apartament Retrocedata .sa facut o expertiza la care ... (vezi toată discuția)
Apartament in litigiu Radu 26 Radu 26 Buna ziua va rog un sfat sint dat in Judecata pretenti. pentru investitile facute la un apartament nationalizata de chiriasi.sa facut o expertiza la care ... (vezi toată discuția)
Chirias care emite chitante false mvsilviu mvsilviu In data de 30/06/2008 am incheiat un contract de inchiriere al unui apartament (al carui proprietar sunt impreuna cu mama) pe o perioada de 5 ... (vezi toată discuția)