avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont de credit neinchis dupa achitarea imprumutului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont de credit neinchis dupa achitarea imprumutului

daca am un cont de credit deschis la [editat] iar dupa returnarea creditului contul nu se inchide automat numai la cerere si de treaba asta nu am cunostinta, dupa sase luni primesc o notificare prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc retoactiv pana in prezent cate 10 lei pe luna pentru contul respectiv, ce se intampla daca nu platesc pentru ca eu stiam ca odata cu plata integrala a creditului contul se inchide in mod automat, va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romeo-Vali , utilizator 19:57, 28 Iunie 2011
Dvs. sunteti cel care trebuia sa inchideti contul la banca respectiva. Functionarii bancii nu inchid aceste conturi la initiativa lor, ci numai la cerere. Trebuie sa platiti acei bani si faceti inchiderea contului. Aveti grija sa ridicati de la banca si o adresa oficiala prin care vi se confirma acest lucru. :)
va multumesc frumos, am inteles ce spuneti totusi din cate stiu la [editat] contul se inchide din oficiu la restituirea creditului si totusi trebuia sa imi aduca la cunostinta [editat] situatia contului. Cu respect
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa-mi inchid contul daca am treminat creditul? florenta_22 florenta_22 Am avut un credit la [magazin] pentru electrocasnice si luna aceasta am achitat ultima rata.Am intrebat la banca respectiva daca trebuie sa-mi fac cerere ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont poprit-comisioane alonia14 alonia14 Buna ziua ! As dori sa stiu care este modalitatea in care pot inchide un cont poprit, in conditiile in care desi acel cont este in inactivitate de mai multi ... (vezi toată discuția)
Primăria a trimis poprirea și la firmă, și la bancă iar eu am fost executat silit din două părți. mă puteți sfătui ce să fac? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Am avut o amenda pe RATB acum 4 ani. In luna octombrie a ajuns la firma poprirea de la Consiliul Local in valoare de 220 lei. Ok. Mi-a oprit firma banii. La 2 ... (vezi toată discuția)