avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract de cesiune de creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract de cesiune de creanta

Buna ziua, intr-un ctr de cesiune de creanta in care cedentul are de incasat de la doua societati comerciale si de la doua persoane fizice niste creante ( 4 ) pe care le cedeaza cesionarului...stiu ca prima si a doua creanta se denumesc: prim si secund debitor cedat....insa cea de-a treia si a patra cum se denumesc? Pt ca toate creantele se cedeaza aceluiasi cesionar intr-un singur contract.
Multumesc 1
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 15:33, 29 Iunie 2011
tertius, quartus :">
atentie la intocmirea Contractelor de cesiune de creanta.
Depinde de ceea ce reprezinta contravaloarea Titlului de pret si cine este cedentul vanzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune creanta dumilor dumilor Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: \" A \" are datorie la \" B \" si \" B \" are datorie la \" C\". 1. cine este creditor cedent, cesionar si creditor ... (vezi toată discuția)
Contracte - preluare creanta horia2010 horia2010 Daca un contract se incheie intre doua parti atunci pe ce drept o a treia parte poate prelua drepturile uneia fara acordul celeilalte? cum se poate contesta ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta medalex medalex Am incheiat un contract de cesiune creanta in care am calitatea de cesionar. Contractul in baza caruia s-a cedat creanta nu a mai fost dus la indeplinire ... (vezi toată discuția)