avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am facut implinit 3 ani de la separarea consensuala, conform legii italiene, acum la sfarsitul lui iulie avocatul meu in italia a depus actele pentru divort. in romania, sotul meu m-a dat pentru divort, iar in septembrie va fi proba cu martori. daca in septembrie fac dovada ca am inceput divortul in italia conform legii, dupa implinirea celor 3 ani de la separare, se va suspenda divortul de aici?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:29, 29 Iunie 2011
pai pana pe 23 iulie ne-am judecat doar pe exceptii, si la urmatorul termen s-au cerut martori necitati. conform separarii pensia lunara pe care o vireaza este de 500 de euro.sigur dupa instanta romaneasca suma va scadea. va multumesc!
Daca se depun dovezi pensia nu ar trebui sa scada;)
Doar sa nu fie in legislatia italiana un procent mai mare de 1/3...din venituri...sau salariu...
Aici ar trebui sa va informati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare in italia andrada1979 andrada1979 Ciao..as vrea sa va supun atentiei cateva intrebari:cetateni romani , casatoriti in italia..de curand am obtinut separarea aici prin doar 2 audiente ptr ca el ... (vezi toată discuția)
Separare căsătorie in italia fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua, am nevoie de sfaturile dumneavoastră. Mama mea este stabilita de 14 ani in Italia și tot de atunci se afla intr-o relație cu un cetățean ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu minor încheiată în italia, divorț românia? Teoprofmua Teoprofmua Bună ziua Parintii minorului 3 ani sunt de acord ca mariajul nu mai poate continua si doresc sa divorteze amiabil, iar minorul sa locuiasca impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)