avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare denumire comodant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare denumire comodant

Am un punct de lucru in spatiul al carui proprietar si-a schimbat denumirea din X in Y si implicit CUI-ul si J-ul.
Trebuie sa fac prelungirea la Registrul Comertului. Cum se procedeaza?

Se poate specifica in actul aditional pe langa prelungirea duratei contractului de comodat si schimbarea denumirii comodantului?
Sau fac un alt Contract de comodat? In cazul asta nu s-ar putea intelege ca este o inffintare de punct de lucru?

Repet, este vorba de acelasi spatiu, doar datele de identificare al proprietarului spatiului difera.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters61319 , utilizator 09:54, 11 Noiembrie 2008
Nu e nevoie de niciun act adiţional, decît dacă doriţi să prelungiţi durata contractului.

Dovada că este vorba despre acelaşi comodant o faceţi cu încheierea prin care judecătorul delegat la ORC a dispus înscrierea în registrul comerţului a schimbării denumirii comodantului.

Liviu S.Bordaş
Va multumesc pentru raspuns.

Actul aditional il voi face pentru a prelungi durata punctului de lucru. La partile contractante voi folosi noua denumire a comodantului sau voi specifica la art.1 noua denumire si la art.2 prelungirea?
Puteţi specifica la comodant: SC XY SRL, fostă SC ZQ SRL.

:-/ Cand o societate isi schimba denumirea nu i se schimba si CUI-ul, tot astfel cum, daca o persoana fizica se marita maine si isi schimba numele nu-si schimba si CNP-ul.
Tocmai acest element (CUI) face legatura indubitabila intre "fosta" si "actuala".
Va multumesc pentru raspunsuri. Am verificat si, intr-adevar, comodantul si-a schimbat chiar sediul in alta localitate dar in acelasi judet. CUI-ul a ramas acelasi, doar J-ul este schimbat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract de prestari servicii Valentina Ionescu Valentina Ionescu Exista un contract de prestari servicii, in care se specifica, la capitolul \"Durata contractului\", ca acesta se prelungeste automat (pe cate un an) daca nici ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere familiala! ajutor! va rog! adela05 adela05 Vreau sa infiintez o intreprindere familiala. Am citit OUG 44/2008, insa am anumite nelamuriri. In acordul de constituire trebuie sa trec participarea fiacarui ... (vezi toată discuția)