avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bataie de joc: am oferit datele cerute dar nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bataie de joc: am oferit datele cerute dar nu am primit premiul anuntat prin mail.

buna ziua ,imi cer scuze dar am si eu o intrebare.am primit pe maill de la departamentul premii ca sunt castigatoarea unei sume,mi-au cerut datele si apoi au spus ca in 48 de ore voi primii premiul...de atunci au trecut zece zile si nu am primit nimic,intrebarea mea este daca e normal sa faca asa ceva? multumesc
Cel mai recent răspuns: Adysoft , utilizator 15:47, 30 Iunie 2011
Al cui departament?
Din cate am inteles e departamentul premii... al unui necunoscut...

Dumneavoastra trebuie sa stiti ca daca nu cunoasteti adresa de e-mail (nu e una de format cunoscut de ex. @yahoo, @gmail, @firma_reala_de_incredere_cunoscuta) nu trebuie sa va spuna ca ati castigat din senin ceva premii si IN NICI UN CAZ SA NU TRIMITETI DATE PERSONALE!
Aceste tipuri de e-mail-uri intra in categoria SPAM/FISHING. Persoana din spatele mail-ului va colecteaza datele (prin diferite metode cum este aceasta) pentru diferite scopuri. Recomand sa aveti foarte foarte mare grija cu aceste tipuri de e-mail. Inainte sa actionati mai intai va ganditi: cine e asta, ce vrea, ce face, e inregistrat legal, etc.? Niciodata nu puteti castiga premii din senin fara ca dumneavoastra sa va fi inscris la concurs efectiv (si sa citit regulamentul in legatura cu premiile).
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
Adysoft, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai primesc alertele ustinescu_lucica ustinescu_lucica Doresc sa va intreb de ce nu am mai primit mail-uri la alerta creata? (vezi toată discuția)
Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Castiguri si promitii nicorec nicorec Buna.Sunt nou pe forum asa ca va salut pe toti si ma bucur ca sunt asemenea forumuri...am si eu o problema daca ma poate cineva ajuta...am primit acum o ... (vezi toată discuția)