avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... dispar mesajele de pe forum ?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

dispar mesajele de pe forum ?

Mai ceva ca in filmele SF.

Mai nou nu se sterg mesajele de catre moderatori.

Probabil le sterg administratorii?

ex. www.avocatnet.ro/content/for...

Unde ieri erau doua pagini, astazi sunt 2 mesaje.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
eliasav, utilizator
eliasav a scris:

Mai ceva ca in filemele SF.

Mai nou nu se sterg mesajele de catre moderatori.

Probabil le sterg administratorii?

ex. www.avocatnet.ro/content/for...

Unde ieri erau doua pagini, astazi sunt 2 mesaje.


Daca va uitati in partea de jos a paginii,la finalul topic-ului in cauza,veti vedea lista tuturor mesajelor sterse,insotite de motivul stergerii. ;)
@elisaav: hai sa facem o intelegere. Scrieti in forum fara sa provocati scandal cu orice fel de moderator / admin sau va invit, politicos, sa scrieti in alta parte. :)

Mesajele pe care le reclamati sunt sterse cu um motiv. Daca nu acceptati autoritatea moderatorilor, atunci incercat sa scrieti in alt forum sau, daca nici asta nu e pe placul dvs, cautati un alt sote.

La urmatoarea discutie pornita fara vreun motiv real, cum e prezenta discutie, o sa va banez.
Daca va uitati in partea de jos a paginii,la finalul topic-ului in cauza,veti vedea lista tuturor mesajelor sterse,insotite de motivul stergerii. ;)

In lista la care faceti trimitere sunt afisate 3 mesaje, iar in realitate au fost sterse 19 mesaje.
Personal in mesajele postate nu am atacat pe nimeni si am folosit un limbaj politicos - tocmai de aici pleaca nedumerirea mea.
sper ca nu am gresit atat de mult prin fapul ca am semnalat o situatie sa-i spunem neprevazuta.

In opinia mea, daca tot s-a facut un efort de a sterge 19 mesaje cineva putea sa posteze o atentionare in acest sens pentru a nu intra in panica si, ulterior,a semnala situatiile respective si a genera o polemica inutila.

Constatat cu parere de rau ca parerile, sa le spunem, diferite nu sunt bine primite.

Va multumesc pentru atentie.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
eliasav, utilizator
Of, of, daca ati fi citit cu atentie ce scrie in pagina respectiva nu mai purtam discutia prezenta. Tot acolo unde sunt cele 3 mesaje sterse e si un link care va invita sa vedeti lista tuturor mesajelor sterse. Era atat de simplu sa va uitati cu atentie, in loc sa deschideti o discutie in care sa aratati cu degetul conspiratii care nu exista.

V-am raspuns intotdeauna la mesajele care puteau primi un raspuns, asa incat acuzatia dvs din privat ca nu v-as raspunde e inutila si lipsita de esenta. Da, sunt mesaje la care nu raspund pentru ca nu consider ca merita un raspuns. Stiu ca e suparator ca spun asta, dar asta e adevarul. Nu raspund mesajelor de gradinita care spun ca X are ceva cu expeditorul decat atunci cand constat ca acest lucru e real.

Sa luam exemplul dvs. Ati scris in forumul asociatii de proprietari. Acolo, habar n-am din ce motive, ati sjuns sa intrati in conflict cu moderatorii. Ati scris o intrebare prost formulata si un moderator v-a explicat ca nu se intelege nimic din intrebarea dvs. Ati reactionat atacand moderatorul care v-a atentionat, transformand astfel un incident banal intr-un conflict in toata regula. Ca sa faceti dreptate, ati scris o discutie in forumul de reclamatii, spunand ca moderatorul a fost agresiv. V-am raspuns ca si atitudinea dvs a fost nepotrivita si ati continuat prin a ma pune si pe mine la zid. Pentru ca nu ajungea niciunde, am inchis discutia. Ati considerat ca e bine sa arborati un status mizer si sa-mi dati cu el peste nas. Desi de obicei stergem astfel de statusuri, l-am lasat pe al dvs ca sa intelegeti, poate, ca nu are nimeni nimic cu dumneavoastra. Si nu v-ati oprit aici. Ati inventat o problema (dispar mesaje din forum, mai sa fie) si ati gasit un nou motiv de reclamatie. Ca sa fie si mai clar spiritul dvs justitiar, mi-ati trimis si mesaj privat in care mi-ati batut obrazul ca imi conduc prost afacerea si ca sunteti dezamagit. Sper ca am sintetizat bine ultimele 48 de ore :).

Haideti sa va spun si concluzia mea. Aceasta comunitate, spiritul ei mai ale, se bazeaza pe colaborare, toleranta, dialog si altele. Chiar si moderatorii pe care ii infierati dvs sunt oameni care si-au facut un nume in comunitate pornind de la aceleasi principii. Oamenii care vin aici si accepta ca exista niste reguli pe care trebuie sa le respecte sunt bucurosi si continua sa acceseze siteul. Nu sunt aplaudaci, asa cum ma acuzati in mesajul privat. Pe de alta parte, e normal sa existe si oameni carora regulile nu le plac, oameni care contesta autoritatea, oameni pentru care aceasta comunitate pare nepotrivita. Am incercat intotdeauna sa facem tot ce e omeneste posibil pentru ca si acssti oameni sa se simta bine. Din pacate, insa, unii reusesc, altii nu. Cred sincer ca dumneavoastra va indreptati serios spre categoria celor care au pornit la drum, aici, cu dezamagire. Si, pornind asa, e greu de crezut ca veti avea surprize placute. In internet, ca si in viata, iti poti gasi un loc undeva daca pornesti cu principiul ca poti invata ceva de la toti oamenii pe care ii intalnesti, ca poti lasa de la tine pentru a atinge un scop mai important in viitor si asa mai departe.

Dumneavoastra mi-ati dovedit ieri si azi ca stiti sa reclamati. Altceva mai stiti?
Stimate domn,

Am postat un mesaj in sectiunea "Probleme tehnice".

Nu am inteles cu ce am gresit aratand ca au fost sterse 19 mesaje. E cam mult totusi.
Nu am reclamat nimic.
Am vaga impresie ca dvs. vedeti peste tot numai reclamatii.
De altfel, din prima ati afirmat ca ne certam, iar eu v-am explicat de fiecare data ca avem un schimb de opinii.
Trec cu vederea faptul ca o carte aparuta in Editura Biblioteca Bucurestilor o considerati o mizerie.
Sunt de acord cu dvs. doar din perspectiva ca viata este o mizerie si nu inteleg de ce, in opnia dvs., toti cei care nu impartasesc ideiile dvs. si ale colaboratorilor dvs. nu pot avea dreptate.

Am recunoscut ca formularea unui subiect nu a fost tocmai fericita, dar de aici si pana la a gestul in care un "specialist" face bascalie (iar noi userii de rand trebuie sa rabdam ca doar ei stiu mai bine?) pe un subiect pe care nu il cunoaste este o cale lunga. Mie personal, gestul persoanei respective mi s-a parut mai degraba un atac la persoana.

Asa cum spuneam de mai multe ori, mie si, probabil, altor cativa utilizatori nu ne place stilul "pentru unii muma, pentru altii ciuma" - ex. un utilizator a postat 3 mesaje consecutive si nu a fost o problema, mie la prima miscare, mi-a fost sters al doilea mesaj, fara nici o atentionare, pe motivul "mesaj dublat" - m-am facut ca nu bag de seama, iar sicanele de acest gen au continuat.

Am tot respectul pentru activitatea desfasurata de cei doi moderatori, dar asa cum va precizam in mesajul privat, nu am fost aplaudac nici pe vremea impuscatului si nici in prezent, chiar daca uneori mai fac si unele concesii in acest sens.

In incheiere, pot afirma acelasi lucru, daca ati fi avut rabdare sa ascultati si impricinatul de la primele mesaje nu cred ca am fi continuat aceasta discutie de pe pozitii diferite.

Vad ca mi s-a pus eticheta de reclamagiu.
Oare unde ar ajunge societatea daca nimeni nu ar sesiza neregulile?

Se pare ca in toata istoria asta numai eu am gresit, numai eu am sarit calul, numai eu am utilizat un limbaj neadecvat... desi in toata tarasenia asta am fost invinuit ca am ales gresit subiectul in discutie.

Va multumesc pentru atentie si imi cer scuze pentru greselile neprovocate de colaboratorii dvs. carora le tineti sus steagul. (sau poate sunteti si dvs. de acord cu emiterea chitantelor pe minus?).

Ati scris o intrebare prost formulata si un moderator v-a explicat ca nu se intelege nimic din intrebarea dvs. Ati reactionat atacand moderatorul care v-a atentionat,

Moderatorii din sectiunea pomenita de dvs. nu atentioneaza... ei fac ce stiu ei cel mai bine...

Si uite-asa o simpla problema tehnica la care asteptam un raspuns simplu gen "x a sarit calul si am luat decizia sa stergem mai multe mesaje, printre care si ale dvs." s-a transformat intr-o lunga tirada inutila (aici sunt de acord cu opnia dvs.)

Afirmatia dvs. din finalul mesajului de mai sus nu are darul a fi o invitatie la dialog sau spre o dezbatere de idei, in opinia mea, suna mai degraba a invitatie la escaladarea unei situatii neplacute.

In opinia mea moderatorul este o institutie care indeamna la dialog si toleranta... Altfel nu mai discutam despre moderatori ci despre cu totul altceva.

Altfel ajungem ca in procesele din perioada inceputurilor epocii comunismului si, chiar si cel al Ceausestilor, unde aparatorul devine acuzator.

In final, am mai gasit un aspect asupra caruia sunt de acord cu dvs. sunt prea exigent cu cei doi moderatori, am uitat ca si ei sunt oameni si, pe cale de consecinta, sunt supusi oboselii si greselii...
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
eliasav, utilizator

Alte discuții în legătură

Acest forum ContSters140930 ContSters140930 Frati romani, sunt unii care uita ca, Romania este un stat de drept. Refuz sa cred ca, acest forum este apanajul unor persoane care dicteaza doar dupa bunul ... (vezi toată discuția)
Sugestie privind cenzura pe forum Holda Finance Holda Finance Rog administratorii forumului sa realizeze un audit intern legat de cenzura mesajelor de pe forum. Principalul motiv pentru care adresez aceasta sugestie este ... (vezi toată discuția)