avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate poate un catolic sa fie inmormantat intr-un cimitir ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

poate un catolic sa fie inmormantat intr-un cimitir ortodox

cimitirul apartine consiliului local in aceste conditii poate fi inmormantata persoane indiferent de religia din care apartine
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:36, 4 Iulie 2011
Nu cred ca exista vreun impediment ca un catolic sa fie inmormantat intr-un cimitir care apartine consiliului local...ca doar defunctul cat a trait si-o fi platit impozitele la primarie...nu? Doamne iarta-ma, acuma sa se faca discriminare si dupa ce trecem in eternitate....?#-o
indiferent cine este proprietarul cimitirului, nu poate refuza inmormantarea indiferent de etnie sau religie. daca fac acest lucru ii actionati in instanta.
exista o problema chiar in acest moment, preotul ortodox nu lasa sa fie inmormantat un catolic intr-un cimitir ortodox. Exista o lege in sensul acesta ?
Daca cimitirul este al consiliului local ,preotul ortodox nu vad ce legatura are...Este intr-adevar o situatie bizara avand in vedere starea de fapt. Adresati-va de urgenta primarului sa va acorde sprijinul in aceasta situatie.
pentru rezolvare ar trebuii sa invocam un o lege dar pana in acest moment nu am gasit nici una

Alte discuții în legătură

Preot ortodox interzice ingroparea unei decedate adventiste in cimitirul ortodox Ares-3 Ares-3 [quot] O bunică de vreo 81 de ani, nu are parte de liniște nici pe lumea cealaltă. Femeia a făcut greșeala ca, acum 2 ani, să treacă la ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Adresa catre primarie sandel2410 sandel2410 Doamne ajuta! As dori sa ştiu cum sa întocmesc o adresa catre Primarie pentru a ne comunica situatia clara a unei proprietati agricole. Sunt preot intr-o ... (vezi toată discuția)