In cazul unui accident rutier soldat cu persoane vatamate, politia duce soferii la spital pentru verificarea alcolemiei, etc. Apoi, soferii sunt dusi la sectie unde li se iau declaratii. Intrebarea mea este: au soferii dreptul la avocat din oficiu? Ce alte drepturi mai au soferii in aceasta situatie?
Loc(rubrica separata) pentru consemnarea obiectiunilor exista pe formularul procesului verbal.
Acolo trebuia sa scrieti obiectiunile.
Nu exista aceasta procedura cu formularea obiectiunilor pe o coala de hartie "separata"
Nu stiu despre care "rubrica separata" vorbiti dvs. Politistul care a anchetat cazul a scris procesul verbal de mana, pe coli albe de hartie...
-------------
Am pus intrebarea despre avocat din oficiu deoarece am vazut o discutie pe forum despre avocati din oficiu.
Am avut un accident auto in 2004 (da 2004, va rog sa nu va suparati pe mine) si, dupa 7 ani, inca ma roade faptul ca puteam sa dau ortul popii din cauza unor semne de circulatie lipsa si a unuia gresit. Faptul e consumat si rezolvat. M-au gasit vinovat, insa, in opinia mea, de vina au fost cei raspunzatori de semnele de circulatie, fie ei politia sau drumarii. Am fost curios sa aflu daca as fi avut drept la avocat din oficiu. La vremea respectiva am fost imediat dupa accident la un avocat, insa, din cauza ca nu am avut nici macar o copie a pv (probabil si teama de Politie o fi fost un factor), dumnealui nu s-a bagat. Asa ca am lasat-o balta atunci si am rezolvat "amiabil" situatia.
Accident
ruonscalafat
in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
ana94
Revin din nou la voi dragi mei prieteni, cu urmatoarea rugaminte de a ma ajuta sa-mi clarific unele nelamurii cu privire la producerea unui accident ... (vezi toată discuția)