avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... preschimbare permis strain
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

preschimbare permis strain

buna ziua,
daca esti cetatean strain cu resedinta in romania si iti expira carnetul de conducere,conform noilor reglementari acesta trebuie preschimbat in romania,am fost la politie le-am completat dosarul cu cerintele speciale pt straini,am predat carnetul vechi si mi sa eliberat o adeverinta pt 30 de zile,dupa 30 de zile am primit prin posta o foaie prin care mi se spunea ca nu sa procesat inca deoarece autoritatile din tara respectiva le-au returnat inapoi documentele,m-am prezentat la politie unde sub semnatura mi sa returnat carnetul vechi ,ce pot face in conditile in care carnetul este expirat,adeverinta este expirata,plus ca circul in strainatate unde nu-i intereseaza de o adeverinta in limba romana,am sunat la ambasada unde mi-au zis ca ei nu pot face nimic fara carnetul vechi,sunt in dilema,ce trebuie sa fac,daca poate cineva sa-mi zica legea care reglementeaza preschimbarea carnetelor ,sau ceva sfaturi,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 22:33, 5 Iulie 2011
va multumesc mult de raspuns,
cu deosebit respect,
Leonida

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis intr-o tara europeana clientX clientX In cazul unei persoane cu cetatenie romana, careia i-a fost anulat permisul de conducere in Romania, dar care poseda permis de conducere european, in ce ... (vezi toată discuția)
Permis auto obtinut in italia valabil in romania si invers silviu3marian silviu3marian Buna ziua.:help:Numele meu este Silviu si am si eu o intrebare.Daca fac scoala de soferi in Italia, si obtin categoria acolo,mi se elibereaza permis curat de ... (vezi toată discuția)