avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru vanzare de imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru vanzare de imobil

Am si eu o intrebare. Se poate face o procura unei persoane daca are doar pasaportul (si nu buletinul) pentru a ma reprezenta ca vanzator de imobil in notariat? Si credeti ca putem gasi un notar sau un avocat care sa faca asta sambata dupa-masa in 16 august?
Cel mai recent răspuns: caddya89 , utilizator 01:44, 2 August 2008
Majoritatea notarilor nu accepta pasaportul ca document doveditor al identitatii persoanei si solicita actul de identitate, mai ales ca este vorba despre o procura privind vanzarea unui imobil si ca de curand, Camera notarilor le-a recomandat acestora sa nu mai incheie procuri pana nu vor fi dotati cu aparate speciale pentru a testa validitatea actelor de identitate. Privitor la posibilitatea de a autentifica un act la notar sambata ... slabe sperante, in Bucuresti cel putin eu nu am gasit pana acum unul care sa lucreze sambata (si sa nu uitam ca in perioada aceasta notarii sunt majoritatea in vacanta).
slabe sperate sa va incheie cineva o procura numai pe baza de pasaport
Multumim pentru informatii. :) Ne sunt de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport vicleanua vicleanua Salut, am 14 ani si de curand am hotarat impreuna cu parinte mei sa plecam in vacamta in alta tara. Am fost sa-mi fac buletinul pentru a.mi putea face procura. ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat - consecinte valabilitate act autentic CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Care credeti ca sunt consecintele juridice care deriva din faptul ca, la incheierea unui contract de vanzare-cumparare autentic, vanzatorul a ... (vezi toată discuția)
Buletin si pasaport expirate, locuiesc in italia nuzza69 nuzza69 buna ziua, cautand pe internet informatii despre problema mea am dat peste acest forum, sper tare mult sa gasesc raspunsurile la intrebarile mele. fiul meu ... (vezi toată discuția)