avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nedumirire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nedumirire

exista un cadru legal prin care intr-o relatie dintre doua firme sa fie obligatia ca una sa stie de cealalta toate cele necesare pentru o buna relatie comerciala?
Cel mai recent răspuns: simina_burghelea , utilizator 16:33, 5 Iulie 2011
Nu cred ca trebuie sa fie o lege care sa va dea voie sa va informati despre partenerii cu care doriti sa faceti afaceri. Acum dumneavostra faceti cumva aluzie la faptul ca ei , din initiativa lor, sa va puna la dispozitie informatii despre cum le merg afacerile, cum stau cu datoriile la buget, sau alte chestii care pe undeva mai tin si de "secretul comercial"?
Problema este ca mi se imputa ca in calitate de beneficiar al unui furnizor care mi-a dat marfa pe facturi purtatoare de tva,(si pe care eu i le-am achitat),sa dau la stat tva-ul si impozitul pe baza de calcul a tva, in contextul in care el(furnizorul, desi declarat de anaf inactiv)mi-a livrat marfa pe facturi obisnuite cu rubrica de tva,dupa data declararii lui ca inactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere la neplatitor de tva cactusul cactusul Cum se face o ajustare de TVA (monografie) la o firma magazin cu amanuntul pentru trecere la neplatitor de TVA? Daca preturile raman neschimbate si/sau daca ... (vezi toată discuția)
Refacturare transport intracomunitar Ana M Eliade Ana M Eliade Import marfuri din UE, furnizorul imi emite facturi in conditia de livrare CIF, transportul este in sarcina furnizorului. Transportul este asigurat de o ... (vezi toată discuția)
Firme inactive stoicavioleta17 stoicavioleta17 O firma declarata inactiva la ORC poate sa vanda mijloace fixe(e vorba de mijloace de transport)? (vezi toată discuția)