avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ordonanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ordonanta

salutare. stie careva de vreo ordonanta de urgenta aparuta in iulie in care se zice ca se aplica cota de 0.55% asupra tichetelor de masa ( de fapt asupra tuturor veniturilor neimpozabile)? si cum se opereaza pe statul de plata?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 13:37, 3 August 2008
Ministerul Muncii majoreaza valoarea tichetelor de masa si de cresa incepand cu luna septembrie, respectiv, cu luna august.


Potrivit Ordinului Ministerului Muncii nr. 464/2008, valoarea nominala a unui tichet de masa, pentru semestrul II, va fi de 8,31 de lei, incepand cu luna septembrie, fata de 7,88 de lei, cat este in prezent.

aha. deci nu e vorba ca s-ar aplica cota de sanatate(0.55%) asupra tichetelor? asha imi spusese cineva.
Dupa cum ti-am raspuns , nu este vorba de nicio cota de 0.55%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa valcris valcris Buna ziua. Spuneti-mi si mie, va rog, care este valoarea minima a unui tichet de masa dat de angajator salariatilor ? Ce lege reglementeaza valoarea unui ... (vezi toată discuția)
La poșta romană de ce nu cresc tichetele de masă odată cu ... Axinte11 Axinte11 La Poșta Romană de ce nu cresc tichetele de masă odată cu toate intreprinderile.Pană luna trecută a fost 11,5 lei,de luna aceasta s-a mărit la 15 lei. ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa danielandrei danielandrei Tichetele aferente lunii mai ce valoare ar trebui sa aiba? 9.35 sau 9.41? (vezi toată discuția)