avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anunt important: Ordin 2234/2011 pentru aprobarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anunt important: Ordin 2234/2011 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a operatorilor economici

In Monitorul Oficial nr. 483 din 07/07/2011 a fost publicat OMFP 2234 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a operatorilor economici[/b]

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 19:14, 19 Iulie 2011
Cred ca e cel mai bine sa stam cu ochii pe site-ul ANAF. B-)
:))=D>=D> se pare ca da ,
Eu consider ca o "postare pe site" nu poate contrazice un Ordin al Ministrului Finantelor. Pentru ca normal este sa respectam actele normative emise. Stau si ma intreb de ce toata legislatia noastra este interpretabila? De ce nu poate fi scris negru pe alb foarte clar pentru ca orice contribuabil sa nu mai stea sa interpreteze sau sa analizeze. De ce trebuie sa stau eu sa ma gandesc (daca e rational sau nu) ca o societate infiintata anul acesta nu are cifra de afaceri la 2010 la care sa se raporteze?
Eu personal, citind Ordinul, consider ca atata timp cat legiuitorul nu a precizat si societatile nou infiintate in 2011, acestea ar trebui sa depuna raportari semestriale. Pentru ca nu le-ar fi fost greu sa le specifice acolo, nu?
E foarte probabil sa ne trezim dupa termenul de depunere cu adrese de la ANAF ca suntem pasibili de amenda pentru ca n-am depus raportarile. Si atunci, nu putem sa ne prezentam la ei cu ce s-a postat pe site.
buna ziua!
cei ce si-au infiintat srl in 2011 cu activitate pana in prezent, depun bilant?
Raportări contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici

"Nu întocmesc raportări contabile nici entităţile nou-înfiinţate în cursul anului 2011"

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Ordin 2234/2011 pentru aprobarea sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a operatorilor economici  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [i][b]In Monitorul Oficial nr. 483 din 07/07/2011 a fost publicat OMFP 2234 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a ... (vezi toată discuția)
Raportari contabile 30.06.2011 steluta bz steluta bz Cine trebuie sa intocmeasca si sa depuna la ANAF , raportari contabile la 30.06.2011 si care sunt criteriile? (vezi toată discuția)
Descarcati! nou! bilant iunie! raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici Valentin_buzau Valentin_buzau [b]BILANT IUNIE! Raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici [/b] A aparut kitul pt bilantul la 30.06.2011.Il puteti descarca de aici: ... (vezi toată discuția)