avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită proces
Discuție deschisă în Executare silită

proces

Am pierdut un proces,in urma procesului am de dat despagubiri suma de 5000ron,rata care se va fixa de catre executor include si salariul fratelui meu sau doar a parintilor care sunt piriti.?va rog sa imi spuneti care este procentul pe care pot sa il opreasca din salarii,se tine cont si de cheltuielile aferente?
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 17:35, 8 Iulie 2011
Poprirea va afecta doar venitul paratilor si nu poate depasi 1/3 din venit.
Conteaza si cate persoane are paratul in intretinere , ce alte debite are la plata, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul venitului net supus popririi iovareliza iovareliza Pentru calculul venitului net supus popririi, atunci când o rată CAR este inclusă în salariu, se scade mai întâi suma ratei CAR din venitul brut, apoi se ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala , va rog sa îmi spuneți următoarele ... gitana gitana Poprire salariala , Bună ziua, Va rog sa îmi spuneți următoarele pentru o poprire salariala. Angajata, în contract se menționează ca salariul ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt cheluielile de judecata in proces cu banca IanisCump IanisCump Buna ziua! Am avut un proces cu banca, pe care l-am pierdut, trebuie sa achit cheltuielile de judecata 10.500 lei. Am primit notificare de la banca sa achit ... (vezi toată discuția)