avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pana unde se considera a fi parte comuna ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pana unde se considera a fi parte comuna ?

Buna seara
Cine poate sa ma ajute cu un raspuns competent ? Va rog mentionati Legea si articolul.
Pana unde se considera a fi parte comuna referitor la o teava verticala de alimentare cu apa ? Tot ce se defecteaza pana la robinetul de trecere se considera parte comuna si platesc toti locatarii ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 23:32, 10 Iulie 2011
Initiatorul topicului dorea o definitie legala pe care a primit-o, singura definitie de altfel. In plus, @adriantot i-a explicat practic (nu teoretic) cum poti deosebi o teava comuna de una individuala (ceea ce eu n-am stiut sa fac). Mai mult de atat nu stiu ce doriti.
Daca tevile fac parte din proprietatea comuna vor fi reparate pe cheltuiala tuturor, daca nu din cheltuiala proprie.
Cred ca daca era nelamurit trebuia sa intervina chiar autorul topicului.
Daca aveti ceva de adaugat care sa clarifice mai bine lucrurile, va rugam sa o faceti.
Toata lumea stie si aplica: tevile verticale sunt comune, cele orizontale sunt individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se delimiteaza raspunderea asociatiei si intervine raspunderea proprietarului D_S D_S Ne confruntam (asociatia de proprietari) cu o problema,tehnica sau de interpretare. La WC-ul de serviciu s-a spart teava de alimentare cu apa rece dupa teul ... (vezi toată discuția)
Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
Instalatia verticala apartine partii comune vali m vali m \'\'Instalatia verticala apartine partii comune De la nivelul piesei de legatura din instalatia verticala catre consumatorul individual ,instalatia respectiv ... (vezi toată discuția)