Buna seara! As vrea sa stiu daca pot contesta un pv contraventie pentru ca nu a semnat nimeni pentru el, ci l-am gasit in cutia postala dupa 3 zile de la data stampilei destinatie; era intr-un plic inchis, de pe care se cunostea ca fusese rupt avizul AR (probabil postasul semnase el insusi, nemaiobosindu-se sa zaboveasca pana iese cineva din casa); in rest n-am ce sa comentez, ba chiar ma astept la o a doua 'bucurie' de genul asta, caci 'm-a luat', probabil, camera si la intors, pe acelasi traseu...se intampla acum mai bine de 6 luni.#-o
Data intocmirii pv era cu 2 zile inaintea implinirii celor 6 luni de cand am fost filmat, iar data stampilei la destinatie-la o saptamana dupa acest termen de 6 luni; totul pare, desi la limita, in termene. Oare pot plati maine(luni)1/2 din amenda la primarie, motivand (cum, de fapt, a si fost) ca am gasit plicul abia sambata, desi purta data de miercuri? Amenzile se trimit simultan si catre primarie?
Amenda parcare
Bogss39
Buna ziua. Am întrat pe ghișeul.ro si am găsit acolo ca am de plata o amenda pentru stationare nepermisa unde se menționează un nr de proces verbal din ... (vezi toată discuția)