avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită decizie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

decizie executare silita

buna ziua!am si eu o problema foarte mare...in urma cu 7 ani am facut un credit pe numele meu ptr o mobila de dormitor ptr niste prieteni.ei trebuiau sa plateasca creditul...au platit dar cand au plecat din tara mai aveau 900 ron asta acum 6 ani si m au asigurat ca au platit tot.eu naiva nu am mers la banca sa verific si intre timp am ramas fara servici si m am mutat din localitate fara sa imi fac mutatie..dupa ce miam facut mutatia am inceput sa primesc notificari de la ksi...azi am primit o decizie de executare silita cu suma de 3410.51lei.in care ma anunta ca va incepe procedura silita ptr bunurile imobile si mobile...tin sa mentionez ca sunt proprietara pe o casa luata cu credit ipotecar si e trecut si sotul in actul de proprietate.pot sa imi puna sechestru pe casa si sa imi scoata casa la licitatie?eu nu am servici si sotul e plecat din tara...ce ma sfatuiti sa fac ....au trecut 6 ani aproape de cand nu sa platit ratele?va rog sa imi dati un sfat...va multumesc anticipat.


Cel mai recent răspuns: marysa_2u , utilizator 15:24, 12 Iulie 2011
de la cine ati primit aceasta decizie ? asa scrie decizie? somatie? e expediata de un executor judecatoresc?
de la ksi...scrie asa;pe una dintre hartii scrie cerere de executare silita prin care solicita punerea in executare a contractului cu nr......atasat langa este o decizie de executare silita in care scrie sa anunt data si ora cand sunt la domiciliu in vederea inceperii procedurii preliminare a executarii silite,in speta evaluarea bunurilor mobile si imobile facute de expertul judecatoresc si expertul cadastral.
cautati pe site-ul judecatoriei ( portal just) daca exista ( cautati dupa numele dvs la dosare) in ceea ce va priveste, o incuviintare de executare silita.
ar trebui sa mergeti la un avocat sa se uite pe hartii. parerea mea e ca hartiile sunt numai de la firma asta si ca vor sa va sperie, in fapt datoria fiind prescrisa
deci firma de recuperare trebuie sa ma dea in judecata ca sa aiba o incuviintare de executare silita.pot apela la o firma de mediere???
firma de recuperare apeleaza la un executor judecatoresc, acesta cere de la instanta incuviintare pt executare silita ( daca actele sunt ok, primeste ) apoi acesta va someaza si abia apoi, trece la executare silita.. poprire pe conturi ( 1/3 din venituri salariale maxim) as zice eu in cazul dvs
sunt de parere sa nu luati legatura cu firma de recuperare deocamdata, pana nu va lamuriti inati in privinta creditului, s-ar putea sa fie prescris dreptul lor de a cere executarea silita

Alte discuții în legătură

Citatie asociatie avocatura recuperare creanta yceblue yceblue Buna ziua. Doresc o informatie in legatura cu o citatie primita de la o asociatie de avocatura de aprox 4 zile .. Acesta citatie , face subiectul unui card ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari datorii unemigrant unemigrant Buna ziua ! Am o intrebare mai delicata pt mine. Acum ... 7 ani am luat un credit de la o banca din Romania. Credit de nevoi personale. Cu banii respectivi am ... (vezi toată discuția)