avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Citatie asociatie avocatura recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Citatie asociatie avocatura recuperare creanta

Buna ziua.
Doresc o informatie in legatura cu o citatie primita de la o asociatie de avocatura de aprox 4 zile ..
Acesta citatie , face subiectul unui card de credit contractat in anul 2005 , achitat 75 % dupa care din motive financiare , a mai ramas de achitat in jur de 600 de ron .Recunosc , ca nu am mai platit acesta suma , nu am mai dat importanta , pana acum cand dupa 10 ani , am primit acesta instiintare cu o recomandata ( care a fost semnata de postas , lipseste semnatura mea ) cu copii dupa contractul initial de la banca , copie dupa buletinul meu de atunci si o notificare catre mai multe banci ca subsemnatul va avea propriri pe salariu sau conturi la acele banci ( daca am ) .
De asemenea mi se indica adresa asociatie de avocatura , unde sa ma prezint pentru a indica tot ceea ce am in proprietate , bunuri imobile sau mobile , conturi s.a.s.m.d .
La acea suma se mai adauga niste penalitati + 600 ron cheltuieli de judecata .
Mentionez ca nu am fost citat in nici o instanta , si nici nu am fost prezent la nici o decizie a unei curti a instantei in privinta judecarii acestui caz.
Pot face ceva acum , sau este legala calea pe care sa solutionat acest caz ?
Cel mai recent răspuns: yceblue , utilizator 17:38, 4 Decembrie 2015
Sa va verifica hartiile un jurist, poate debitul dvs este prescris.
Va multumesc tare mult !
Imi puteti da o informatie in acest sens ?
Unde ma pot interesa , ce fel de jurist ?
Am zis jurist in sens generic, larg, caci daca as fi scris avocat, ar fi sunat a bani de cheltuit, bani pe care un debitor urmarit silit, de obicei nu ii are.
Daca debitul este sa nu prescris, rezulta din analiza actelor si faptelor pe care dvs. le puneti la dispozitie persoanei dispusa sa va ofere asistenta juridica (gratuita sau cu bani).
Dacă este vorba de un card de credit, valabilitatea era de maxim 2 ani, deci este prescris dreptul lor de a vă acționa în judecată.
Nicio nu o vor face.

Dacă insistă, le comunicați că nu aveți nicio datorie.
Din pacate , azi am ajuns la banca deoarece nu puteam sa retrag nici un ban de pe card .
Intr-adevar , proprirea era efectuata .
Am facut rost de numarul de telefon al executorului judecatoresc ( mi l-au dat cei de la banca ), i-am sunat si au spus ca e perfect normal si legal....acum cat de normal si legal este , nu stiu .Inca o data le-am spus ca nu am primit nici o notificare , nu am fost convocat nicaieri...
Mi sa spus ca ca : o anume firma de recuperare nu a reusit sa recupereze suma , iar ei prin intermediul altei firme , plus executorul , a facut proprire DIRECT pe contul meu fara nici o notificare .
Mentionez ca nu am luat act de aceasta notificare , nu am fost citat niciunde , si ca este perfect legal ceea ce ei au facut ...
Au retras suma si cu asta basta...
Deci ce sa mai cred despre prescriptie.....10 ani....

Alte discuții în legătură

Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o executare silita cu poprire pe salariu ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am primit o executare silita cu poprire pe salariu la locul meu de munca. In termen de 15 zile am contactat un avocat și am făcut contestație. ... (vezi toată discuția)
Executare silita - firma de recuperare doina_mystery doina_mystery Buna ziua, In anul 2003, iunie,in timp ce lucram la o firma am beneficiat de o descoperire de card de salariu de 11 mil.lei vechi( 3 salarii), suma care ... (vezi toată discuția)