avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită decizie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

decizie executare silita

buna ziua!am si eu o problema foarte mare...in urma cu 7 ani am facut un credit pe numele meu ptr o mobila de dormitor ptr niste prieteni.ei trebuiau sa plateasca creditul...au platit dar cand au plecat din tara mai aveau 900 ron asta acum 6 ani si m au asigurat ca au platit tot.eu naiva nu am mers la banca sa verific si intre timp am ramas fara servici si m am mutat din localitate fara sa imi fac mutatie..dupa ce miam facut mutatia am inceput sa primesc notificari de la ksi...azi am primit o decizie de executare silita cu suma de 3410.51lei.in care ma anunta ca va incepe procedura silita ptr bunurile imobile si mobile...tin sa mentionez ca sunt proprietara pe o casa luata cu credit ipotecar si e trecut si sotul in actul de proprietate.pot sa imi puna sechestru pe casa si sa imi scoata casa la licitatie?eu nu am servici si sotul e plecat din tara...ce ma sfatuiti sa fac ....au trecut 6 ani aproape de cand nu sa platit ratele?va rog sa imi dati un sfat...va multumesc anticipat.


Cel mai recent răspuns: marysa_2u , utilizator 15:24, 12 Iulie 2011
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie asociatie avocatura recuperare creanta yceblue yceblue Buna ziua. Doresc o informatie in legatura cu o citatie primita de la o asociatie de avocatura de aprox 4 zile .. Acesta citatie , face subiectul unui card ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari datorii unemigrant unemigrant Buna ziua ! Am o intrebare mai delicata pt mine. Acum ... 7 ani am luat un credit de la o banca din Romania. Credit de nevoi personale. Cu banii respectivi am ... (vezi toată discuția)