avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

am o garsoniera pe care vreau s-o inchiriez si vreau ca totul sa fie legal .
cum se procedeaza?sa fac un contract de inchiriere?cine face acest contract?
Cel mai recent răspuns: lciotirla , utilizator 09:06, 14 Iulie 2011
contractul trebuie incheiat intre dvs. ca proprietar si chirias iar dupa ce ati incheiat contractul trebuie sa il inregistrati la Directia fiscala unde este situat imobilul
cautati pe net un model de contract de inchiriere, fiti atent ce clauze inserati in contract, conditii de reziliere, suma retinuta ca garantie, etc. apoi cu contractul semnat il inregistrati la administratia financiara din raza unde este situata garsoniera.
La Administratia Financiara din sectorul unde este amplasata garsoniera gasiti formulare tip.Completati 3 exemplare,cate unul pentru chirias si proprietar si unul pe care il veti depune la Administratia Financiara ,in termen e 15 zile de la data semnarii.Veti primi o decizie de impunere pentru venitul obtinut,si veti achita trimestrial o suma cu titlul de impozit.:luck:
Multumesc pt.proptitudine si informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inchiriere roxi_30 roxi_30 Buna ziua, Doresc sa inchiriez garsoniera pe care am achizitionat-o prin credit ipotecar si pentru care platesc de ceva ani rate. Este aceasta o problema in ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera PIFOU PIFOU Sunt persoana fizica proprietar al unei garsoniere.Doresc sa inchiriez garsoniera catre angajata unei firme careia ii plateste firma chiria.Aceasta persoana ... (vezi toată discuția)