avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului-secretara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului-secretara

Buna ziua,
As avea nevoie de fisa postului pentru secretara,ma poate ajuta cineva?
Va multumesc!O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 26 Mai 2011
Multumesc pentru raspuns.
Probabil ca nu m-am facut inteleasa. Atributiile mele, ma refer la cele suplimentare NU sunt specificate in fisa postului, sunt doar verbale... nu sunt remunerate si nici rasplatite prin bonusari sau altele de acest gen...
De aceea, am pus intrebarea: pot sa refuz sau nu aceste atributii suplimentare, care ma determina sa stau peste program. Am inteles ca daca as refuza, mi se va spune sa-mi dau demisia? in acest caz, se respecta cadrul legal?

Va multumesc,
Aveti dreptul sa refuzati aceste atributii atata timp cat nu sunt prevazute in fisa postului si pentru care nu sunteti remunerata.
Obligarea la a va da demisia este un abuz din partea angajatorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post ptr. secretar dactilograf solomcarmendamiela solomcarmendamiela va rog sa ma ajutati cu un model fisa post pentru secretar-dactilograf. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Fise post: inginer constructor, secretara, director general 31101979 31101979 Buna ziua. Sunt noua pe aici si am si eu nevoie de ajutorul cuiva. Trebuie sa intocmesc la dosarul angajatului fisa postului dar nu ma pricep cum sa o ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt. consilier juridic vio c vio c am nevoie urgenta de un model de fisa a postului pt functia de consilier juridic. va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. multumesc frumos anticipat ! (vezi toată discuția)