avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... amenda neplatita in ungaria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

amenda neplatita in ungaria

am ancercat sa trec granita ilegal din ungaria in slovenia in 1993 si am fost prinsi in slovenia dupa care ne-au dat inapoi la unguri ,ne-au tinut in lagar o saptamana dupa care ne-au adus la granitza cu romania .eu am avut un sac de hartii si nu am anteles nimic din ele .as vrea sa stiu ca sigur am o amenda cum reusesc sa o descopar si sa o platesc pt a nu avea prb. cu ei daca se antampla sa ma opreasca pt un control de rutina atunci eram tanar si singur acum am familia in masina cu doi copii minori.va multumesc pt sfat.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 19:38, 15 Iulie 2011
Cel mai probabil amenda sa prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Oprit în trafic fără motiv și ulterior amendat. ce șanse credeți că am să-mi recapăt banii dați pe amenzi și să-l văd pe agent pedepsit pentru abuz? Tibi84 Tibi84 MCV.ul politiei trecea pe lângă mine din sens opus, când m.a vazut s.a oprit brusc, a întors, m.a blocat oprind de.a curmezișul în fata mașinii mele, eu ... (vezi toată discuția)
Serviciul de investigare a fraudelor - dreptul de autor (copy right) Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, daca sunteti va rog amabil de a-mi transmite cateva sugestii, sfaturi, idei, opinii, etc., in legatura cu situatia care o voi descrie in linii ... (vezi toată discuția)