avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DESPRE DECL.112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DESPRE DECL.112

Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?.
la ce adresa putem verifica daca decl. a fost depusa/validat/primita?, deoarece mie mi-a validat decl.dar nu a mai generat acel fisier html., nu stiu daca in aceasta situatie mai genereaza acel fisier si in acest caz dupa ce numar verificam daca a fost validata deoarece la dep. la ghiseu ne da un numar de inregistrare dar la dep. on-line nu obtinem nici un numar de inreg. multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: ndan57 , utilizator 07:44, 15 Iulie 2011
ba da si la depunerea declaratiei on line primiti un nr de inregistrare se genereaza nr de inrtegistrare trebuie sa consultati recipisa dupa 1 minut de la depunerea declaratiei on line si salvati recipisa acolo apare un numar de inregistrare pe care trebuie sa il notati si sa verificati ulterior daca a fost preluata corect!
verificarea depunerii declaratiei si eventualele erori de prelucrare le vizualizati pe site-ul www.anaf.ro/StareD112/, in acelasi caz procedati si pentru verificarea declaratiilor depuse la ghiseu acel numar care il obtineti pe declaratie il puteti verifica la adresa care v-am dat-o mai sus!
Succes!
dupa ce am terminat de complectat am "apasat" butonul validare, a aparut ca a fost validata cu succes si ca se va genera un fisier dec.unic...etc....nu l-am gasit #-onici pe desktop nici unde.., am semnat , am validat semnatura token-ul era conectat.....si nimic.
dupa un timp am mai complectat o decl. la fel si totul a fost la fel...ma asteptam sa mi se spuna ca decl. a mai fost complectata/depusa etc..dar tot nimic...nu a aparut nici o recipisa....multumesc...#-o
apelati la unu' care "le are" cu computeru':))
Mu;tumesc si sa traiti bineeeee....=D>......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Verificicare pe net a dec112 kinga79 kinga79 am depus decl. la ghiseu, trebuie validat si pe net? (vezi toată discuția)
Decl.112-pierduta kinga79 kinga79 Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)